您現在的位置: 首頁 >銀行招聘 > 備考資料 > 英語學習 >

2017年銀行招聘考試英語部分真題及答案解析(八)

2017-08-16 15:57:51 | 閱讀:  |  來源:
 
 全國免費咨詢熱線:400-6998-678
 
 客服咨詢QQ:24518666(劉老師)、3356702672(張老師)



 
閱讀理解:
When I opened the first "Body Shop" in 1976, what I wanted to do was to earn (掙) enough money to feed my children. Today the "Body Shop" is a great company growing fast all around the world. In the years since we began, I have learned a lot. Much of what I have learned will be found in this book, because I believe that we, as a company, have something worth saying about how to run a successful business without giving up what you really believe in.
It's not an ordinary business book. It is not just about my life, either. The message is that to succeed in business you have to be different. Business can be fun, and can be run with love and do good. In business, as in life, I need to enjoy myself, to have a feeling of my family and to feel excited by something unusual. I have always wanted the people who work for the "Body Shop" to feel the same way.
Now this book sends these ideas out into the world, and makes them public. I'd like to think there are no limits (界限) to our "family", and no limits to what can be done. I find that an exciting thought. I hope you do, too.
1. What is the writer's main purpose (目的) in writing this text?
A. To tell the reader her life story.
B. To tell people how she brought up her children.
C. To let people know how rich she was.
D. To introduce her ideas to the reader.
2. What would someone learn from this text?
A. How to make a lot of money.
B. How to write a book about business.
C. What the book is about.
D. What the writer's family is like.
3. How does the writer feel about the business she runs?
A. It's the biggest company in the world.
B. It will possibly be more successful.
C. It's one of the most successful businesses.
D. It is the only company that is growing all around the world.
4. What kind of workers does the writer like to employ (雇傭)?
A. Those who have the same ideas as she does.
B. Those who get on well with the public.
C. Those who can sell her books around the world.
D. Those who have big families and new ideas.
5. What kind of person does the writer seem to be?
A. She is mainly interested in making money.
B. She thinks running a business a different job.
C. She seems to be successful but unhappy.
D. She seems to be someone with strong confidence.
 
答案及解析:
1.D [解析] 作者寫了自己的創業經歷,卻不僅僅是為了敘述經歷,后面介紹了很多個人的思想和企業文化,這才是她的目的。所以答案選D。
2.C[解析] 根據這篇文章可以了解整本書的目的和主旨,所以答案選C。
3.C[解析] A選項說這是世界上最大的公司,文中沒有提到。B選項說這個公司有可能更成功,文中也沒有提到。C選項說這是最成功的生意之一,符合文章內容。D選項說這是唯一一家在全球發展起來的公司,不符合文章和現實。所以答案選c。
4.A [解析] 根據第二段結尾"I have always wanted the people who work for the 'Body Shop' to feel the same way. "知道作者希望員工跟她有一致的想法。所以答案選A。
5.D [解析] 根據文章的內容我們可以推斷出作者對于她自己的思想和事業都非常有信心,所以D選項符合文章內容。A、B、C項都無法從文中推斷。所以答案選D。
     精圖教育
關注精圖教育微信,政策問題實時答,考試信息不漏看。


英語學習本月排行
英語學習相關推薦
手机麻将作弊器哪里买的到